Mięsko podsmażane

Ocena przepisu

Składniki

  • wieprzowina 50 dag
  • olej

Sposób przyrządzenia

Mięso myjemy, osuszamy, kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzewamy olej, wkładamy mięso i smażymy, ciągle mieszając, aż mięso będzie ładnie podpieczone oraz miękkie. Podajemy z pieczywem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 597
Data dodania: 2010-03-25

Zdjęcia

Mięsko podsmażane
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-09
Mięsko podsmażane
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mięsko podsmażane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.