Pączki wiedeńskie z cukrem pudrem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W garnku zagotuj wodę z masłem i solą.Potem wsyp mąkę i energicznie mieszaj aż ciasto będzie odchodzić od garnka. Ostudź, a patem zminsuj z kolejno dodawanymi jajkami.
Z papieru do pieczenia powycinaj kwadraty, posmaruj olejem i szprycką cukierniczą wyciskaj kółka.
Smaż na oleju, posyp cukrem pudrem
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 54
Wyświetlenia: 651
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Pączki wiedeńskie z cukrem pudrem
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Pączki wiedeńskie z cukrem pudrem

2012-05-30 22:22:52

Są trochę pracochłonne, ale warto zrobić.

2012-03-11 09:33:50

wyszły idealne! pycha

2011-06-02 16:42:39

pycha

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.