Ser na ostro

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fetę kroimy w plastry, cebulę w półplasterki, czosnek kroimy w drobne plasterki układamy na półmisku fetę, na to sparzoną cebulę i plastry czosnku, posypujemy bazylią i pieprzem, zalewamy całość oliwą i odstawiamy do lodówki na dobę..
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 574
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ser na ostro

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.