Zalewa do galarety

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żelatynę rozpuszczamy w 11/4 szklance zimnej wody. Pozostałą wodę zagotowujemy, dodajemy kostki, kucharek, mieszamy i odstawiamy z ognia. Na koniec dodajemy rozpuszczoną żelatynę. Można już zalewać mięsko.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1295
Data dodania: 2010-02-26

Zdjęcia

Zalewa do galarety
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-26
Zalewa do galarety

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Zalewa do galarety

2010-03-02 10:35:27

Jak najbardziej.

2010-02-26 23:09:56

dobra.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.