Kapusta do gołąbków

Ocena przepisu

Składniki

  • kapusta biała 1 główka
  • woda 2 L

Sposób przyrządzenia

Wodę gotujemy, wkładamy kapustę i od czasu do czasu przewracamy ją i co jakiś czas zdejmujemy po listku kapusty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 711
Data dodania: 2011-02-21

Zdjęcia

Kapusta do gołąbków
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-21
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta do gołąbków

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.