Bulion "Daniłów"

Ocena przepisu

Składniki

  • bulion 4 szkl
  • brukselka 100 g
  • pulpet z drobiu 150 g
  • sól
  • cukier do smaku

Sposób przyrządzenia

Brukselkę oczyścić, opłukać, zalać wrzącą osoloną wodą z dodatkiem cukru, ugotować. Bulion wyporcjować do filiżanek, włożyć brukselkę i pulpety.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1884
Data dodania: 2010-02-17

Zdjęcia

Bulion
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Bulion "Daniłów"

2010-02-17 17:20:50

Daniłów skąd taka nazwa?

2010-02-17 17:00:52

Skąd bierzesz te dziwne nazwy?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.