Piuree z brokuła

Ocena przepisu

Składniki

  • brokuł 1 szt
  • pieprz cytrynowy
  • ssól
  • majonez 2 łyżki
  • ser mascarpone 1 łyzka

Sposób przyrządzenia

Brokuła dzielimy na małe kawałki, parujemy w parowarze 25 min. Przekładamy do malaksera zresztą składników i miksujemy na piuree.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 742
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Piuree z brokuła
dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2010-05-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Piuree z brokuła

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.