Kotlety z selera

Ocena przepisu

Składniki

do panierowania

do smażenia

Sposób przyrządzenia

Seler obrać i pokroić na plastry grubości około 1 cm. Wrzucić do wrzącej i osolonej wody i gotować około 5 min. Odcedzone i lekko schłodzone doprawić solą, pieprzem i posypać bazylią. Opanierować w mące, jajku i bułce tartej i smażyć na oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1060
Data dodania: 2010-04-23

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z selera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.