Krem rzodkiewkowo-serowy

Ocena przepisu

Składniki

  • rzodkiewka 1 pęczek
  • serek brie 12 dag
  • śmietanka 1/2 szklanki
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta
  • pieprz Cayenne 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Z serka zdjąć pleśń, utrzeć z dwoma łyżkami śmietanki na krem. Przyprawić solą, pieprzem i przyprawą cayenne. Rzodkiewki przebrać, zetrzeć w drobne słupki. Wymieszać z kremem serowym. Ubić resztę śmietanki i ostrożnie wymieszać z kremem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1088
!Usia

!Usia

Data dodania: 2008-11-01

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krem rzodkiewkowo-serowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.