Makaron zasmażany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować w osolonej wodzie, osączyć, kiełbasę pokroić w plasterki przesmażyć na oleju, dodać makaron i szczypiorek [trochę zostawić], doprawić solą i pieprzem. Wbić jajka i smażyć do ścięcia, rozkładać na talerze posypać resztą szczypiorku. Do zasmażania można wykorzystać makaron który został od obiadu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 445
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Makaron zasmażany
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-10-31

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron zasmażany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.