• apette.pl
  • Ciastka z białą czekoladą i żurawiną

Ciastka z białą czekoladą i żurawiną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Utrzeć masło z cukrem i jajkiem. Dodać aromat. Stopniowo dodawać przesianą mąkę z sodą. Następnie dodać żurawinę oraz czekoladę i delikatnie wymieszać.
Nagrzać piekarnik do 190ºC.
Formować małe kulki wielkości orzecha włoskiego, układać w sporych odstępach, bo urosną. Piec około 12 minut, na złoty kolor. Wystudzić na desce lub krateczce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 684
Data dodania: 2011-05-24

Zdjęcia

Ciastka z białą czekoladą i żurawiną
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-05-24
Ciastka z białą czekoladą i żurawiną
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ciastka z białą czekoladą i żurawiną

2011-05-26 11:38:50

Bardzo smakowicie wyglądaja

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.