Tort jubileuszowy

Ocena przepisu

Składniki

  • biszkopt okrągły 1 szt
  • kremy śmietankowe 3-4 szt
  • mleko 1 L
  • poncz 0,5 L
  • różyczki do dekoracji
  • czekolada rozpuszczona do napisów

Sposób przyrządzenia

Biszkopt przekroić na 3 części. Nasączyć warstwę ponczem i smarować kremem. I tak na przemian. Na koniec szprycą udekorować tort, rozpuszczoną czekoladą i ostudzoną zrobić napisy. Udekorować różyczkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1649
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Tort jubileuszowy
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-31

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Tort jubileuszowy

2010-11-03 21:15:10

mleko koniecznie do kremu z torebek :) a poncz ja robie z wody - wódki- herbaty i cytryny i oczywiscie cukru

2010-09-01 14:08:04

A na co w tym przepisie jest mleko i z czego utworzyć poncz?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.