Bulion "Monaco"

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa umyć, obrać, opłukać, pokrajać w paseczki, podsmażyć na maśle, skropić wodą i dusić do miękkości na małym ogniu często mieszając. Bulion porcjować do filiżanek, włożyć przygotowane warzywa i posiekaną natkę pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 775
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Bulion "Monaco"

2010-02-15 18:33:20

Jakaś nowość.

2010-02-15 17:55:43

Akurat na zimę do rozgrzania.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.