Fidru pidru

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować. W garnku roztopić margarynę, wrzucić ryż, wymieszać. Wycisnąć czosnek, dodać groszek, pokrojone pieczarki, smażyć. Dodać sos do spaghetti, wymieszać. Doprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2061
Data dodania: 2008-11-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Fidru pidru

2010-02-24 21:49:55

dziwna nazwa potrawy.

2010-02-23 22:34:11

Dziwna nazwa Fidru pidru

2010-02-04 13:01:36

Szybie do zrobienia i smaczne danie.

2009-01-25 19:13:02

Zamiast margaryny dodaje maslo i jest tez bardzo dobre, polecam sprobowac

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.