Sałatka kaszubska

Ocena przepisu

Składniki

zalewa

Sposób przyrządzenia

Ogórki obieramy i kroimy w plastry. Cebulę również obieramy i kroimy w plastry. Wszystko zasypujemy 3 łyżkami soli i odstawiamy na 3 godziny.

Następnie, po tym czasie wszystkie składniki zalewy zagotować. Ogórki oraz cebulę osączyć i wrzucić do gotującej się zalewy. Całość gotować 6 minut i gorące wkładać do słoików. Słoiki dobrze zakręcić i odstawić do góry dnem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 773
Data dodania: 2011-08-28

Zdjęcia

Sałatka kaszubska
madi356#

Dodane przez:

madi356

2011-08-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka kaszubska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.