Kotleciki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oba mięsa wymieszać. Dodać jajko , 2 łyżki bułki tartej oraz wszystkie przyprawy do smaku. Mięso dokładnie wyrobić. Formować kotleciki , obtoczyć w tartej bułce i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 962
Data dodania: 2010-11-17

Zdjęcia

Kotleciki
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotleciki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.