Pomidory faszerowane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory myjemy, wydrążamy. Ziemniaki obieramy, gotujemy. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na oleju. Ziemniaki gotowane mielimy ze serem. Do farszu dodajemy smażona cebulę, doprawiamy do smaku. Nadziewamy wydrążone pomidory, posypujemy ziarnem słonecznika. Układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy ok. 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1769
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Pomidory faszerowane
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidory faszerowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.