Cukinia pieczona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinię obrać cienko i pokroić w plastry grubości 1/2 cm. Plastry ułożyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu, posypać solą i papryką, polać rozpuszczonym masłem. Potrawę zapiec w nagrzanym uprzednio piekarniku. Podawać na zimno lub gorąco, posypaną natką pietruszki, z mlekiem kwaszonym, kefirem lub jogurtem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1491
Data dodania: 2010-07-26

Zdjęcia

Cukinia pieczona
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia pieczona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.