Szynka pieczona w majeranku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szynkę nacieramy dużą ilością soli gruboziarnistej, majerankiem, pieprzem i czosnkiem, zawijamy w folię spożywczą i odstawiamy w zimne miejsce na 48 h. Pieczemy w folii aluminiowej w temperaturze około 190 stopni przez 1 h i 10 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1171
Data dodania: 2010-09-08

Zdjęcia

Szynka pieczona w majeranku
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-08

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szynka pieczona w majeranku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.