Śledzie w olieju

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie moczymy w wodzie 4 dni. Następnie kroimy je na mniejsze kawałki i układamy w półmisku. Dodajemy pokrojoną cebulkę, zalewamy oliwą z pieprzem. Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 810
Data dodania: 2011-02-07

Zdjęcia

Śledzie w olieju
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-07
Śledzie w oleju
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie w olieju

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.