Krem pieczarkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki pokroić w plasterki , skropić sokiem z cytryny , cebulę pokroić w kostkę i razem przesmażyć z cebulą na oliwie.Podlać białym winem i dusić do miękkości.Zalać gorącym rosołem i gotować 15 minut. Doprawić do smaku , dodać posiekaną natkę pietruszki i zmiksować zupę.Rozprowadzić śmietanę w zupie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1415
Data dodania: 2010-11-06

Zdjęcia

Krem pieczarkowy
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krem pieczarkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.