Smażone grzybki z pietruszką

Ocena przepisu

Składniki

  • grzyby 50-60 dag
  • cebulka 1 sztuka
  • siekana natka pietruszki 2 łyżki
  • jajka 4 sztuki
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  • olej do smażenia

Sposób przyrządzenia

Grzyby obrać, pokroić, umyć i włożyć na patelnię. Podlać sporą ilości wody i zagotować ok. 10 minut. Odlać powstały wywar, dodać masło i pokrojoną w piórka cebulę. Oprószyć solą, pieprzem i dusić ok 20 minut. Wbić jajka, wsypać pietruszkę i smażyć do ścięcia jajek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 668
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Smażone grzybki z pietruszką
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-31
Smażone grzybki z pietruszką
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażone grzybki z pietruszką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.