Nadziewane patisony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Patisony myjemy , wydrążamy . Smarujemy wewnątrz i zewnątrz olejem. Ziemniaki obieramy , gotujemy. Cebulę kroimy w kostkę , smażymy na oleju. Gotowane ziemniaki mielimy z białym serem. Do farszu dodajemy cebulę , doprawiamy do smaku . Napełniamy farszem patisony . Zapiekamy 40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 941
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Nadziewane patisony
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewane patisony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.