Tradycyjne mielone

Ocena przepisu

Opis

Tradycyjne mielone

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa dodać bułkę, drobno pokrojoną cebulę i zmiażdżony czosnek. Doprawić solą i pieprzem, wyrobić, formować małe kotleciki, smażyć na rozgrzanym tłuszczu na rumiano.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 736
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Tradycyjne mielone
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-29

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tradycyjne mielone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.