Warzywa z dipem twarogowym

Ocena przepisu

Składniki

  • marchew 1 szt
  • mały seler naciowy 1 szt
  • ogórek sałatkowy lub cukinia 100 g

DIP TWAROGOWY

  • woda mineralna 2 lyżki
  • twaróg ziolowy 2 lyżki
  • mieszane zioła 1/2 łyzeczki
  • sok z cytryny 1 lyzeczka
  • sos tabasco 4 krople
  • świeżo zmielony biały pieprz

Sposób przyrządzenia

Warzywa oczyścić, umyć, obrać, pokroić w cienkie paseczki. Przygotować dip: wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Przyprawić pikantnie. Podawać z warzywami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 517
Data dodania: 2010-03-15

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywa z dipem twarogowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.