Surówka z włoskiej kapusty

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę szatkujemy drobniutko,cebulę kroimy w kostkę,czosnek przecisnąć przez praskę.Oliwę mieszamy z sokiem z cytryny,czosnkiem i szczyptą papryki.Sosem doprawiamy kapustę,mieszamy z posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.Odstawić na jedną godzinę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 797
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z włoskiej kapusty

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.