Jabłka pieczone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka umyć, osuszyć. Ściąć wierzchy, wydrążyć małą łyżeczka gniazda nasienne. Jabłka włożyć do naczynia żaroodpornego i zapiekać w piekarniku ok 15 minut. Śmietanę ubić z cukrem, cukrem waniliowym. Następnie dodać otartą skórkę z cytryny, delikatnie wymieszać. Napełnić jabłka bitą śmietaną. Czekoladę posiekać i posypać jabłka z bitą śmietaną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 964
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Jabłka pieczone
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka pieczone

2011-12-29 18:15:49

to musi być niebo dla podniebienia :) super przepis

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.