Rybne sznycelki z czosnkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety z ryby, oczyszczony czosnek i cebulę zemleć, posolić, dodać namoczoną w mleku a następnie wyciśniętą bułkę, jajka, olej, natkę pietruszki, sól, pieprz i jeśli masa jest za rzadka, tartą bułkę. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Uformować sznycelki, obtoczyć w tartej bułce i przełożyć na wysmarowaną folię aluminiową. Zawinąć tak, aby podczas pieczenia nie wyciekł sos. Ułożyć na suchej blasze i piec w rozgrzanym piekarniku ok. 25 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2029
Data dodania: 2010-04-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rybne sznycelki z czosnkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.