Warzywa z grilla

Ocena przepisu

Opis

Pyszne i bardzo aromatyczne warzywka.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło przełożyć do miski, dodać sól, pieprz i czosnek. Ucierać do momentu, aż masło stanie się puszyste i miękkie. Przygotować warzywa - umyć pieczarki i paprykę. Osuszyć. pieczarki jeśli duże to przekroić na ćwiartki, a papryki pokroić na 4 części każda. Na każde warzywo kłaść odrobinę masła i grillować, po przewróceniu można znowu położyć na warzywa kawałek masła.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Czas pieczenia: 10 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 507
Data dodania: 2012-07-08

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywa z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.