Pieczarki duszone z zieleniną

Ocena przepisu

Opis

Pieczarki duszone z zieleniną

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, obrać i pokroić w plasterki. Wrzucić na patelnie i odparować. Dodać masło i chwilę podsmażyć. Posypać szczypiorkiem, pietruszką i majerankiem. Dodać musztardę i wymieszać. Jeśli trzeba doprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 959
Data dodania: 2010-11-25

Zdjęcia

Pieczarki duszone z zieleniną
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki duszone z zieleniną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.