Pieczarkowo mięsny pasztet

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Chleb namoczyć w mleku i odcisnąć. Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce, położyć na patelni odparować z płynu jaki się wytworzy po ich podgrzaniu. Przestudzić. Pieczarki chleb i mięso połączyć. Wbić jajka, dodać drobno pokrojoną cebulę i doprawić do smaku. Dodać bułkę tyle by masa była zwięzła. Wszystkie składniki dobrze połączyć i wyłożyć do formy. Piec ok 60 min w 180 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 80 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 961
Data dodania: 2012-10-22

Zdjęcia

Pieczarkowo mięsny pasztet
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2012-10-31
Pieczarkowo mięsny pasztet

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowo mięsny pasztet

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.