Mielone z fasolką szparagową

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułki namoczyć we wodzie i odcisnąć, dodać do mięsa. Dodać drobno pokrojoną cebulę i wbić jajka. Doprawić do smaku i zarobić mięsną masę. Fasolkę umyć. Jeśli jest długa można przekroić na połowy i obgotować w osolonej wodzie. Osączyć. Odrywać kawałki mięsnej masy nakładać fasolkę wg uznania i zawijać formując podłużne zraziki. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 749
Data dodania: 2012-10-16

Zdjęcia

Mielone z fasolką szparagową
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2012-10-31
Mielone z fasolką szparagową
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mielone z fasolką szparagową

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.