Winogrona marynowane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiście niewielkich, dojrzałych, ale twardych winogron umyć, ułożyć w słoju i zalać zalewą do marynowania. W ten sam sposób można marynować śliwki, morele i inne owoce. Przed marynowaniem świeże owoce zaleca się sparzyć wrzątkiem, a następnie ostudzić i na pewien czas namoczyć w przegotowanej zimnej.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 803
Data dodania: 2011-01-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Winogrona marynowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.