Łosoś z cytrynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Łososia kroimy na mniejsze kawałki. Wykładamy łososia na talerzu. Następnie ozdabiamy cytryną. Drugą cytrynę wyciskamy i skraplamy kawałki łososia. Posypujemy solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1670
Data dodania: 2009-12-03

Zdjęcia

Łosoś z cytrynką
monika4#

Dodane przez:

monika4

2009-12-03
Łosoś z cytrynką.

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Łosoś z cytrynką

2010-03-04 21:22:44

ciekawie podane

2010-02-17 19:31:39

Bardzo dobre jedzenie

2010-02-14 12:43:49

Fajna, pyszna przystawka.

2010-02-08 23:55:30

Kto lubi ryby, to dlaczego nie ma tego zrobić.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.