Pasta serowo-jajeczna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja gotujemy na twardo, studzimy i ścieramy na tarce z średnimi oczkami. Ser żółty ścieramy na tarce o tych samych oczkach. Czosnek przeciskamy przez prasę. Dodajemy majonez i wszystko razem mieszamy. Przyprawiamy solą oraz pieprzem. Można od razu podawać posmarowane nią pieczywo.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1608
Data dodania: 2010-07-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta serowo-jajeczna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.