Chlebek z wypiekacza

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do urządzenia wlewamy wodę, dodajemy kolejno jajka, sól, cukier, przesianą mąkę oraz masło i drożdże. Ustawiamy program na NORMAL ( w zależności od urządzenia - przycisk przeważnie 1 ). Gotowy chlebek pozostawiamy do przestygnięcia, a następnie kroimy i podajemy. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 1232
Data dodania: 2011-05-28

Zdjęcia

Chlebek z wypiekacza
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chlebek z wypiekacza

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.