Zupa szparagowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z kostki i włoszczyzny ugotować wywar. Szparagi obrać, pokroić na kawałki i wrzucić do wywaru. Gdy zmiękną zmiksować wszystko. Przyprawić do smaku. Mąkę wymieszać ze śmietaną, wlać do zupy i zagotować. Podawać z grzankami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 634
Data dodania: 2010-04-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa szparagowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.