Bigosik pieczarkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki, kiełbasę i ogórki pokroić w kostkę. Cebulę w piórka. Każdy składnik, oprócz ogórka podsmażyć osobno na patelni i przekładać do garnka, podlać wodą i dusić razem 10 minut. Dodać koncentrat i przyprawy, zagotować i dusić ok 5 minut. Podawać z ryżem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 602
Data dodania: 2011-05-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bigosik pieczarkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.