Biodrówka w kalarepie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę kroimy w piórka i szklimy na oleju.Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy.Dodajemy do cebuli i doprawiamy do smaku.Kalarepy i marchewki ścieramy na tarce o dużych oczkach i dodajemy do mięsa.Dusimy do miękkości ok. godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 507
Data dodania: 2010-10-27

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biodrówka w kalarepie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.