Boczek z cebulą

Ocena przepisu

Składniki

  • wędzony boczek 30 dag
  • cebula 1 szt

Sposób przyrządzenia

Boczek kroimy w kostkę, wrzucamy na rozgrzany olej i chwilę smażymy, następnie dodajemy posiekaną cebulę i smażymy do miękkości.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 767
Data dodania: 2011-03-10

Zdjęcia

Boczek z cebulą
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Boczek z cebulą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.