Borani z botwiny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Botwinę przebrać, umyć, pokroić na kawałki, po czym ugotować w osolonej wodzie i odsączyć. Następnie przełożyć do garnka, dodać drobno pokrojoną usmażoną cebulę i wymieszać. Podać na gorąco. Oddzielnie podaje się zsiadłe mleko z rozdrobnionym czosnkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 733
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Borani z botwiny

2010-02-25 19:29:10

Bym tej zupy nie jadła.

2010-02-16 11:55:55

Nie mój gust
!!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.