Brukselka zapiekana z serem

Ocena przepisu

Składniki

  • brukselka 80 dag
  • masło 3 lyżki
  • ser zółty tarty 3 łyżki
  • sól

Sposób przyrządzenia

Brukselkę udusić z masłem, przyprawić do smaku. Przełożyć do brytfanny , posypać serem i zapiec aż ser się rozpuści.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1293
Data dodania: 2010-05-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Brukselka zapiekana z serem

2010-05-17 00:13:14

Polecam bo jest naprawde pyszna !

2010-05-08 22:29:47

muszę spróbować, brzmi zachęcająco....

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.