Chleb smażony w jajku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Chleb pokroić na kromki. Do miski wbić jaja, wlać mleko roztrzepać widelcem, doprawić solą do smaku.
Rozgrzać trochę oleju na patelni. Kromki chleba maczać w jajku, smażyć z obu stron na złoty kolor. Nadmiar tłuszczu odsączyć na ręczniku papierowym. Podawać na gorąco.

Smacznego!
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 431
Data dodania: 2012-05-29

Zdjęcia

Chleb smażony w jajku
kachna2086#

Dodane przez:

kachna2086

2012-05-31

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chleb smażony w jajku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.