Cukinia smażona

Ocena przepisu

Składniki

  • cukinie 4 szt.
  • olej 5 łyżek
  • sól 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Cukinie pokroić na plastry i posolić. Smażyć na gorącym oleju do miękkości.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 2391
Data dodania: 2008-07-18

Zdjęcia

Cukinia smażona
Natasza1#

Dodane przez:

Natasza1

2009-12-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia smażona

!Maria T.#

!Maria T.

2010-09-10 17:11:41

Lubię cukinię smażoną ale aby wyglądała apetycznie to po umyciu jej - skrobakiem do warzyw ściągam skórkę ale robię na przemian: pasek zielony 0,5 cm, pasek obrany też 0,5cm. Ona się "nie rozwali" w trakcie smażenia,a wygląda naprawdę ładnie na talerzu. Spróbujcie

2010-05-18 08:26:16

Polecam opanierować cukinię np. w bułce tartej. Ma ona wtedy chrupiącą skórkę.

2010-02-25 20:38:25

Lubie cukinie.
!Proste#

!Proste

2008-08-22 14:22:35

ale to proste ale polecam bo dobre wbrew pozorom :))

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.