Filet z lososia w pieczarkach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę przyprawić. Pieczarki pokroić w plasterki. Folie aluminiową posmarować olejem, ułożyć rybę na folii i obłożyć pieczarkami, zawinąć. Piec 15 min w 200st. Podawać posypane natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1169
Data dodania: 2010-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Filet z lososia w pieczarkach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.