Gotowany bób

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bób od dzielić od łupin, następnie opłukać w zimnej wodzie, przełożyć do garnka zalać wodą i zagotować do miękkości z dodatkiem soli. Następnie ugotowany bób odcedzić na sicie, na patelni stopić masło. Bób przełożyć do miseczki polać stopionym masłem, posypać posiekaną na drobno natką pietruszki i wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 401
Data dodania: 2012-09-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gotowany bób

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.