Grejpfrutowe cardinale

Ocena przepisu

Składniki

  • grejpfrut 1 szt.
  • burak 1 szt.
  • gruszka 1 szt.
  • olej 1 łyżeczka
  • płatki migdałowe 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Grejpfrut umyć, przekroić na pół, łyżeczką wydrążyć miąższ, pokroić w kostkę. Buraka i gruszkę obrać, zetrzeć na tarce, wymieszać z olejem. Napełnić połówki grejpfruta, ozdobić płatkami migdałowymi.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1561
!Syntia

!Syntia

Data dodania: 2008-10-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Grejpfrutowe cardinale

2010-02-09 00:52:59

Fajna mieszanka.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.