Fasola szparagowa z mięsem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso oczyścić ze ściegiem, pokroić na kawałki, włożyć do garnka, dodać pokrojone w słomkę fasolę szparagową i paprykę, kawałki pomidorów, drobno pokrojoną i przesmażoną cebulę, sól oraz trochę wody i mieszając od czasu do czasu, ugotować całość na średnim ogniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 946
Data dodania: 2010-02-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Fasola szparagowa z mięsem

2010-02-16 00:17:50

Dobre jedzenie, które lubię.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.