Surówka z czerwonej kapusty

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę obrać, zetrzeć na tartce. Kapustę umyć i poszatkować. Do kapusty dodać startą marchewkę i cukier. Odstawić na 10 minut by kapusta zmiękła. Następnie dodać musztardę, sól, majonez i wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1968
!Bronzo

!Bronzo

Data dodania: 2009-11-07

Zdjęcia

Surówka z czerwonej kapusty
!Bronzo#

Dodane przez:

!Bronzo

2009-11-07

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z czerwonej kapusty

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.