Grillowany anans

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Miód połączyć z winem. Ananasa wyjąć z puszki, posmarować masą miodowo-winną, ułożyć na ruszcie i piec 2 minuty z każdej strony. Odwrócić i jeszcze dopiec po minucie.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1485
Data dodania: 2008-10-12

Zdjęcia

Grillowany anans
fes#

Dodane przez:

fes

2007-07-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Grillowany anans

2010-05-18 08:30:29

Ananasa z grilla jeszcze nie jadłam, ale na pewno chętnie wypróbuję.

2010-02-09 00:15:10

Sama słodycz, pycha.

2009-07-17 10:10:37

Ananas powinno być. Czy ja mam Wam wszystkim kupić słowniki? a co tam zaszaleje i dam gratis:

sjp.pwn.pl
!Ludwik#

!Ludwik

2008-10-28 09:29:40

Przepis taki prosty, ze aż dobry;) Ananasy wyszły super

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.